015 257 95 78
Selecteer een pagina

Dierenkliniek Nootdorp is een een eerstelijns gezelschapsdierenkliniek aan het Dorpsplein in Nootdorp. In januari 2013 zijn wij hier begonnen met een vast enthousiast team. De praktijk werkt nauw samen met Dierenkliniek Statenlaan in Den Haag en Dierenkliniek Terweerlaan in Wassenaar.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor preventieve gezondheidszorg zoals vaccinaties, gezondheidschecks en wormmiddelen,  maar ook als uw huisdier echt ziek is en behandeling en verder onderzoek nodig heeft. Wij beschikken over voldoende opnamecapaciteit. Een behandeling op maat in goed overleg is ons streven. Wij proberen dan ook dat u zoveel mogelijk dezelfde dierenarts  ziet en spreekt.
De kliniek heeft een goed geoutilleerde operatiekamer waar de meest voorkomende chirurgische ingrepen kunnen plaatsvinden zoals castraties, sterilisaties en tumorchirurgie. We hebben ook een tandheelkundige ruimte. Voor diagnostische beeldvorming beschikken wij over een digitaal röntgenapparaat. De echoscopie en endoscopie (beeldvorming door middel van videocamera’s van maag- darmkanaal, neusgangen en voorste luchtwegen) doen we bij onze andere twee praktijken. Voor de internistische patiënten heeft de praktijk de beschikking over bloed- en urine-analyseapparatuur en doen we natuurlijk ook ontlastingsonderzoek.
Voor overleg en adviezen over voeding e.d. zijn wij telefonisch bereikbaar.
Ook beschikken we over een bekwame en lieve trimster.

Voor de gecompliceerde patiënten hebben wij goede contacten met specialistische praktijken in de omgeving.

De spoedopvang in avond/nacht en weekend is geregeld via de Haagse kring voor Dierenartsen. Een samenwerkingsverband van 25 dierenartsen in en om Den Haag (zie spoed).

Kortom, bij Dierenkliniek Nootdorp bent u aan het goede adres. Wij heten u welkom!