015-2579578
Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 - 17:30
Selecteer een pagina

M.b.t het nieuwe coronavirus willen wij er alles aan doen om gewoon open te blijven zodat we de zorg voor uw huisdier(en) optimaal kunnen uitoefenen. Op dit moment is dat ook nog mogelijk. We willen graag onze medewerkers en klanten beschermen om te zorgen dat we zolang mogelijk zorg voor uw dier kunnen aanbieden.

Daarom verzoeken wij u om niet naar de praktijk te komen als u:

  • klachten ervaart van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts
  • als u contact heeft gehad met een persoon met een bevestigde infectie
  • als u kortgeleden een risicogebied in het buitenland heeft bezocht

Komt u toch zelf en heeft u wel symptomen (hoesten, niezen), dan zullen onze medewerkers u vragen de praktijk te verlaten om te voorkomen dat onze dierenartsen en paraveterinairen eventueel besmet raken met het coronavirus (COVID-19). Het is raadzaam om thuis te blijven tot u tenminste 24 uur koortsvrij bent (37,8 graden C) of als u geen tekenen van koorts meer hebt zonder het gebruik van koortsverlagende medicijnen.

Wat u kunt doen als u ziek bent om toch uw huisdier de nodige en meest optimale zorg te geven:

  • Vraag een bekende, familielid of buurman/vrouw met uw huisdier langs te komen
  • Tijdens het consult kunnen wij u (indien nodig) bellen, bijvoorbeeld met aanvullende vragen of om het behandelplan door te spreken

Mocht u het onprettig vinden in de wachtkamer te zitten, dan stellen we voor dat u (indien mogelijk) in uw auto wacht. Meld u eerst aan bij de balie, vermeld waar u bent en neem dan plaats in de auto. We halen u op zodra u aan de beurt bent. We werken op afspraak waardoor we de wachttijden zo kort mogelijk houden. Houd in de wachtkamer afstand van andere klanten.
Kom daarnaast ook alleen en niet met de hele familie en betaal bij voorkeur met pin.

Voor meer vragen over het nieuwe coronavirus en de laatste actuele informatie waar u op moet letten verwijzen we u door naar de website van het RIVM. Vragen en antwoorden, website RIVM