015-2579578
Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 - 17:30
Selecteer een pagina

Dierenkliniek Nootdorp - Wat wij doen

 

Dierenkliniek Nootdorp – Specialisten in hond en kat, konijn, fret, knaagdieren en vogels

Wat wij doen

Bij Dierenkliniek Nootdorp werken ervaren dierenartsen gespecialiseerd in honden en katten, konijnen, knaagdieren, fretten en vogels. Hier vindt u de beste zorg voor alle huisdieren! 

U kiest voor een diergeneeskundige behandeling van hoge kwaliteit. Sinds jaar en dag zijn wij een bekende, goed geoutilleerde dierenkliniek met een zeer professioneel team van twee dierenartsen en twee paraveterinaire assistenten. Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs op het Dorpsplein in Nootdorp!

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van wat wij allemaal doen. Standaardwerkzaamheden zijn vaccinaties, preventief onderzoek en onderzoek en behandeling van zieke dieren.
Daarnaast hebben we uitgebreide faciliteiten voor chirurgie, röntgen, echo- en endoscopisch onderzoek, bloedonderzoek en de mogelijkheid tot opname van de patiënt. 

Wij werken intensief samen met onze andere vestigingen, Dierenkliniek Ter Weerlaan in Wassenaar en Dierenkliniek Statenlaan in Den Haag. Meer informatie over ons team in Nootdorp, klik hier.

Onze nacht- en weekenddiensten zijn georganiseerd in de Haagse kring voor dierenartsen, een samenwerkingsverband van 25 dierenklinieken in Den Haag en omgeving.

 

Huisbezoek – Dierenarts aan huis Nootdorp

Mocht het nodig of gewenst zijn, dan komt onze dierenarts aan huis voor een huisbezoek, in Nootdorp en omgeving voor de behandeling van uw zieke huisdier. Wij kunnen niet alles thuis behandelingen, vraag dit naar de mogelijkheden bij de assistente aan de telefoon.

Hieronder vindt u een overzicht van al onze dienstverlening in Nootdorp.

Wat doen de dierenartsen van Dierenkliniek Nootdorp nog meer? Onze specialismen en deskundigheid op een rij.

Dierenkliniek Nootdorp
Dorpsplein 5-7
2631 CX Nootdorp
Tel: 015-2579578
Parkeren 2 uur gratis

Dierenkliniek Statenlaan
Statenlaan 19
2582 GA Den Haag
Tel: 070-3524221
Betaald parkeren vanaf 13.00 uur

Dierenkliniek Ter Weerlaan
Ter Weerlaan 8
2241 VB Wassenaar
Tel: 070-5176545
Parkeren gratis