015 257 95 78
Selecteer een pagina
Benigna Pino

Benigna Pino – dierenarts

Mijn naam is Benigna Pino en ben geboren in 1968 te Leiden en getogen in Leiderdorp. Getrouwd met Paul en moeder van een zoon en een dochter.
Natuurlijk ook in het bezit van een kleine dierentuin, waaronder een Grote Zwitserse Sennenhond, Terra, en een kruising Duck Toller retriever, Rekel. Beiden doen hun naam eer aan.

Vanaf mijn vierde wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Helaas, door uitloten, moest ik noodgedwongen Biologie gaan studeren. Ofschoon de richting Mariene biologie me erg aansprak, was ik toch blij om te mogen beginnen bij Diergeneeskunde.
Vanaf 1998 ben ik praktiserend gezelschapsdierenarts en heb daar tot nu toe geen moment spijt van gehad. Een prachtig beroep waarbij geen dag hetzelfde is. Na een plezierige en leerzame werkperiode in Amstelveen en Bloemendaal, ben ik gaan werken bij Dierenkliniek Statenlaan en Ter Weerlaan. Sinds 4 jaar ben ik mede-eigenaar en zijn we uitgebreid met nog een dierenkliniek in Nootdorp.
Mijn interesse is breed, maar ligt vooral bij de bijzondere dieren, de chirurgie, endoscopie en opvang van spoed-patiënten. Het leveren van zorg op maat, waarbij zowel de eigenaar als het dier tevreden is, streven we na in onze praktijken en daar hou ik van.

Naast het werk heb ik een druk bestaan met familie, sporten, theaterbezoek en tal van andere hobby’s.