015 257 95 78
Selecteer een pagina
Walter van Look

Walter van Look – dierenarts

Mijn naam is Walter van Look. Ik ben geboren in 1964 in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht eind april 1991 in de differentiatie gezelschapsdieren.
Daarna ben ik drie jaar werkzaam geweest in Uitgeest in een gemengde praktijk: dit waren zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Na deze periode was duidelijk dat de voorliefde toch echt lag bij de gezelschapsdieren. De uitdaging van mijn beroep vind ik omgaan met mensen en dieren, en in een goed team samenwerken.

Sinds 1994 woon ik in Den Haag. Ik ben getrouwd met Annet en we hebben 3 kinderen: Eefje, Huub en Rosa. Thuis zijn er ook nog 3 katten, genaamd Cas, Moes en Liefje.

In 1994 ben ik geassocieerd met André Boersma en hebben wij de praktijken op de Statenlaan in Den Haag en op de Ter Weerlaan in Wassenaar overgenomen. In januari 2013 is er een 3e praktijk bijgekomen op het Dorpsplein in Nootdorp. Dit leidde tot een 3-mans associatie; Benigna Pino trad toe tot de maatschap.

Meestal werk ik in Den Haag (www.dierenkliniekstatenlaan.nl).

Naast mijn werk houd ik van voetballen, hardlopen, zeilen en klussen in en om het huis.