015-2579578
Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 - 17:30
Melissa van der Sluis

Melissa van der Sluis – dierenartsassistente

Melissa van der Sluis is sinds 2015 als dierenartsassistente verbonden aan Dierenkliniek Nootdorp, één van de drie vestigingen van de Dierenkliniek Statenlaan in Den Haag.

Mijn naam is Melissa van der Sluis, ik ben geboren op 2 juni 1990 te Voorburg.

Ik werkte hiervoor een aantal jaar bij een sport BSO, maar werken met dieren bleef mij trekken. Maar ik durfde de overstap nog niet helemaal te maken en ben hierdoor eerst mijn trimsterdiploma gaan halen. Ik heb in september 2012 mijn trimsterdiploma gehaald.

Trimmen van dieren doe ik met veel plezier. Het is altijd leuk om te zien hoe blij de dieren zijn als zij er weer fris tegenaan kunnen.
Op deze manier werken met dieren was voor mij nog niet voldoende en daarom besloot ik de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente te volgen. Ik heb mijn diploma gehaald in december 2015. Ik heb tijdens mijn opleiding hier de stage gelopen en mocht blijven werken. En dat doe ik met veel plezier!

Mijn hobby’s zijn paardrijden, voetballen en wandelen met de hond.
Ik hou van eigenlijk alle dieren. Zelf heb ik een paard genaamd Dushi,  7 jaar oud,  waar vaak wedstrijden mee rijd. Ook heb ik een hond genaamd Guusje, zij is een teef kruising Border collie Australian Shepard.

 

English

Melissa van der Sluis has been working as a veterinary assistant at Animal Clinic Nootdorp since 2015, one of the three branches of the Statenlaan Veterinary Clinic in The Hague.

My name is Melissa van der Sluis, I was born on June 2, 1990 in Voorburg.

I started working at a sport BSO. I have enjoyed working here for a number of years, but working with animals continued to attract me more. But I did not dare to make the transition completely and I first got my grooming certificate. I got my grooming certificate in September 2012.

I do animal grooming with pleasure. It is always nice to see how happy the animals are when they be groomed again.
Working with animals in this way was not enough for me, so I decided to follow the training to become a para veterinary assistant.             I graduated in December 2015. During my studies I did the internship here and was allowed to continue working. And I do that with great pleasure!

My hobbies are horseback riding, playing football and walking with the dog.
I actually like all animals. I have a horse named Dushi, 7 years old, often competing with. I also have a dog named Guusje, she is a bitch crossing Border Collie Australian Shepard and i have two bird Jip and Yet.

 

 

Dierenkliniek Nootdorp
Dorpsplein 5-7
2631 CX Nootdorp
Tel: 015-2579578
Parkeren 2 uur gratis

Dierenkliniek Statenlaan
Statenlaan 19
2582 GA Den Haag
Tel: 070-3524221
Betaald parkeren vanaf 13.00 uur

Dierenkliniek Ter Weerlaan
Ter Weerlaan 8
2241 VB Wassenaar
Tel: 070-5176545
Parkeren gratis