015 257 95 78
Selecteer een pagina
Melissa van der Sluis

Melissa van der Sluis – Paraveteriniair Dierenartsassistente & Trimster.

Mijn naam is Melissa van der Sluis, ik ben geboren op 2 juni 1990 te Voorburg.
Nadat ik mijn MBO-diploma bewegingsagoog in 2010 heb gehaald bij het Mondriaan college, ben ik gaan werken bij een sport BSO. Hier heb ik een aantal jaar met plezier gewerkt, maar werken met dieren bleef mij meer trekken. Maar ik durfde de overstap nog niet helemaal te maken en ben hierdoor eerst mijn trimstersdiploma gaan halen. Ik heb in september 2012 mijn trimsterdiploma gehaald.
Trimmen van dieren doe ik met veel plezier. Het is altijd leuk om te zien hoe blij de dieren zijn als zij er weer fris tegenaan kunnen.

Het werken met dieren was voor mij nog niet genoeg en had ik besloten toch de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente. Ik heb mijn diploma gehaald in december 2015. Ik heb in mijn opleiding hier de stage gelopen en mocht hier blijven werken.
Dat doe ik met veel plezier!
Mijn hobby’s zijn paardrijden, voetballen en wandelen met de hond.
Ik hou van eigenlijk alle dieren. Zelf heb ik een paard genaamd Dushi  waar vaak wedstrijden mee rijd. Ook heb ik een hond genaamd Guusje, zij is een kruising Border collie.

Ik hoop u een keer te kunnen verwelkomen in onze praktijk.